Initiativa Romania Liberala se lanseaza la 23 de ani de la mitingul din Piata Universitatii

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 08:464008 citiri
Initiativa Romania Liberala se lanseaza la 23 de ani de la mitingul din Piata Universitatii
Foto: Arhiva

Platforma politico-civica Initiativa Romania Liberala, care ii are printre membrii fondatori pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tusa, Dan Cristian Popescu, Iulian Craciun, urmeaza sa fie lansata luni, la eveniment fiind invitati sa participe si Mihai Razvan Ungureanu si Sever Voinescu.

"Luni, 22 aprilie, in ziua in care se implinesc 23 de ani de la debutul mitingului pentru libertate din Piata Universitatii, va avea loc lansarea platformei politico-civice Initiativa Romania Liberala.

Intr-o societate romaneasca marcata de criza economica, institutionala si morala, intr-o societate in care oamenii care produc cel mai mult sunt cel mai putin reprezentati politic, Initiativa Romania Liberala promoveaza valorile liberalismului clasic: libertatea politica a individului, libertatea de initiativa economica, proprietatea privata, responsabilitatea personala, conservatorismul moral si statul de drept", se arata intr-un comunicat de presa transmis de organizatori.

De asemenea, se mentioneaza ca, "in contextul crizei pe care o traverseaza dreapta romaneasca, Initiativa Romania Liberala propune initierea unui dialog intre oamenii cu valori autentic liberal-conservatoare, din mediul politic, civic sau inca neimplicati politic, in scopul identificarii celor mai bune solutii de construire a unei oferte politice credibile pentru romanii liberali".

"Initiativa Romania Liberala reuneste, printre initiatori, reprezentanti ai tututor segmentelor mentionate. Printre membrii-fondatori se numara Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tusa, Bogdan Duca, Dan Cristian Popescu si Iulian Craciun", precizeaza sursa citata.

La evenimentul de lansare, care va avea loc la orele 17.00, la Sala Diplomat a Hotelului Hilton, sunt invitati Mihai Razvan Ungureanu, Sever Voinescu, Daniel Daianu, Stelian Tanase precum si "alte personalitati de dreapta ale vietii publice din Romania", conform comunicatului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News