Excluderea lui Chiliman din PNL ar putea fi decisa luni

Duminica, 26 Mai 2013, ora 22:241739 citiri
Excluderea lui Chiliman din PNL ar putea fi decisa luni
Foto: Facebook/Andrei Chiliman

Delegatia Permanenta a PNL urmeaza sa ia o decizie, luni, in ceea ce priveste excluderea lui Andrei Chiliman in partid, la un an de la izbucnirea conflictului intre acesta si liderul formatiunii, Crin Antonescu.

Liderul PNL Crin Antonescu si-a motivat propunerea de excludere din partid a primarului sectorului 1 prin faptul ca acesta ar fi actionat in continuu impotriva formatiunii si a deciziilor acestuia, scrie Mediafax.

Saptamana aceasta, din filiala sectorului 1 Partidului National Liberal au fost exclusi 12 apropiati ai lui Chiliman, pentru care nu era nevoie de o decizie a Delegatiei Permanente a partidului. Si deputatul PNL Diana Tusa ar putea fi exclusa din partid in urmatoarea perioada.

Conflictul dintre Crin Antonescu si Andrei Chiliman s-a intetit in primavara anului trecut, cand liderul PNL s-a aratat unul dintre sustinatorii deciziei de inlocuire a edilului de la sefia filialei Bucuresti a Partidului. Desi Chiliman a spus la momentul respectiv ca isi da demisia din partid, s-a limitat la a-si prezenta "demisia de onoare" din Biroul Politic Central al PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News