Emotii mari pentru Chiliman, si nu din cauza alegerilor din PNL

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 13:041744 citiri
Emotii mari pentru Chiliman, si nu din cauza alegerilor din PNL
Foto: chiliman.ro

In timp ce fostii colegi din PNL ai lui Andrei Chiliman isi aleg conducerea, prim-vicepresedintele PDL cere ajutor celor care ii urmaresc blogul personal pentru a-si gasi catelusa, pe Lucky.

"Catelusa Lucky pe care am adoptat-o in toamna trecuta s-a ratacit in zona Iancu de Hunedoara-Dorobanti, alaltaieri seara (joi seara - n.red.), inainte de inceputul furtunii.

Din pacate, pana la aceasta ora, nu am reusit sa o gasesc, astfel incat sunt nevoit sa apelez si la ajutorul dumneavoastra. Semnalmentele lui Lucky le gasiti in fotografia alaturata", a scris, vineri, pe blog Andrei Chiliamn.

Chiliman, dezvaluiri din culisele inscrierii in PDL: Am discutat cu Iohannis

Primarul sectorului 1 a adaugat ca toti cei care ii pot oferi informatii despre catel pot lua legatura cu el prin intermediul retetei de socializare Facebook, ba chiar si-a facut public si numarul de telefon de dragul patrupedului sau.

"Vestea buna sau orice informatie utila gasirii catelusei mi le puteti comunica pe Facebook sau la numarul de telefon 0733.669.797", a notat Chiliman.

Andrei Chiliman a intrat la incputul acestei luni in PDL, fiind numit direct prim-vicepresedinte al partidului condus de Vasile Blaga. Primarul Sectorului 1a fost exclus din PNL pe 27 mai 2013, in urma votului din Delegatia Permanenta, pentru "abateri grave de la disciplina partidului".

A.G.