Deputat PNL: Chiliman e o marioneta trista in mana cuiva

Vineri, 31 Mai 2013, ora 17:50882 citiri
Deputat PNL: Chiliman e o marioneta trista in mana cuiva
Foto: rasunetul.ro

Presedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha, a declarat ca a votat pentru excluderea lui Andrei Chiliman din PNL apreciind ca acesta este o "marioneta trista in mana cuiva", care are in spate "mai multi".

"In ceea ce priveste excluderile din PNL, sa stiti ca am votat pentru excluderea primarului Andrei Chiliman, am votat pentru excluderea fostei mele colege Diana Tusa. Am votat fara ezitare si fara niciun regret, pentru ca timp de un an, zi de zi, ceas de ceas, primarul Andrei Chiliman a calomniat PNL si pe presedintele PNL. Acest lucru e inadmisibil pentru orice liberal(...)

Am observat ceva: Chiliman, pe care pana nu demult il veneram poate, ma uitam oricum la el cu multa admiratie, de fapt e doar un ambalaj si nimic mai mult, e doar o marioneta trista in mana cuiva. Sunt, cred, mai multi in spatele lui", a declarat Dolha, vineri, intr-o conferinta de presa, relateaza Mediafax.

Ca argument suplimentar, deputatul a subliniat faptul ca Andrei Chiliman a venit la sedinta BPN si la cea a Delegatiei Permanente la care a fost exclus "cu eterna foaie scrisa de altii", lucru remarcat la timpul respectiv si de catre Crin Antonescu.

Delegatia Permanenta a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, si deputatului Diana Tusa. De asemenea, Delegatia Permanenta a aprobat si excluderea din partid a vicepresedintelui Consiliului Judetean Mehedinti Adriana Badanoiu, a fostului lider al PNL Mehedinti Liviu Mazilu si a consilierului local al municipiului Drobeta Turnu Severin Romulus Valcu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News