Chiliman se suspenda din fruntea PNL

Joi, 25 Iunie 2015, ora 18:213092 citiri
Chiliman se suspenda din fruntea PNL
Foto: Arhiva Ziare.com

Andrei Chiliman, primar suspendat al Sectorului 1 al Capitalei, a anuntat, joi, pe Facebook, ca s-a autosuspendat din functia de prim-vicepresedinte al PNL si din functia de copresedinte al filialei PNL sector 1, pentru a nu afecta imaginea partidului.

"M-am autosuspendat atat din functia de prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, cat si din functia de copresedinte al filialei PNL Sectorul 1. Decizia mea este dictata de dorinta ca implicarea mea intr-un dosar penal sa nu afecteze imaginea Partidului National Liberal, dar si de convingerea ca decenta si bunul-simt trebuie sa guverneze viata publica si comportamentul politicienilor.

Am incredere in Justitie, am convingerea ca voi beneficia de un proces echitabil si imi voi sustine dreptatea in fata procurorilor si a judecatorilor. Dreptatea se dezbate in fata magistratilor, si nu pe ecranul televizorului", afirma Chiliman.

Andrei Chiliman si lotul din dosarul sau scapa de arest

Andrei Chiliman este suspendat si din functia de primar al Sectorului 1 al Capitalei, fiind cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta.