Chiliman: PNL trebuie sa renunte la Antonescu, nu sa foloseasca abuziv si mincinos numele meu

Luni, 31 Martie 2014, ora 19:08667 citiri
Chiliman: PNL trebuie sa renunte la Antonescu, nu sa foloseasca abuziv si mincinos numele meu
Foto: Arhiva

Primarul sectorului 1, fostul liberal Andrei Chiliman, ii cere presedintelui PNL, Crin Antonescu sa nu mai transmita mesajul ca inca ar mai fi membru al partidului sau ca l-ar mai sustine.

"Ii cer public lui Crin Antonescu sa opreasca manipularea la care se preteaza activistii PNL din Bucuresti prin transmiterea catre cetateni a mesajului ca eu as mai fi membru al acestui partid sau ca as sustine, in vreo forma sau alta, acest partid", a spus edilul, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Andrei Chiliman considera ca, "pentru a mai avea o sansa de recastigare a increderii romanilor, PNL trebuie sa renunte la Antonescu, nu sa foloseasca abuziv si mincinos numele lui Chiliman".

Ponta: Cred ca se va reface USL, dar nu cu Antonescu presedinte

Fostul liberal si presedinte al PNL Sector 1 a subliniat faptul ca a fost exclus din PNL, in anul 2013, pentru ca s-a opus "subordonarii acestui partid istoric obsesiei pentru putere, oportunismului politic si dispretului fata de lege si fata de statul de drept manifestate de Crin Antonescu".

Primarul sectorului 1, care este si presedinte al Consiliului Consultativ al Initiativei Romania Liberala (IRL), mentioneaza ca a ales sa ramana independent si sa sustina proiectul relansarii PNTCD, in parteneriat cu IRL.

Antonescu: Tariceanu sta ca Ana Pauker. Ponta vorbeste ca Radio Moscova despre Romania

"Deplang situatia in care Crin Antonescu a adus PNL din care am facut parte timp de 24 de ani. Simplul fapt ca PNL nu mai poate castiga simpatie electorala decat prin folosirea numelui unui primar independent, exclus din partid ca opozant al presedintelui, este cea mai buna dovada a crizei de credibilitate in care se afla acest partid", a mai afirmat Andrei Chiliman.

F.N.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News