Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Chiliman: Formatiunile de dreapta sunt multe si dezbinate, asa n-au nicio sansa sa ajunga la putere

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 23:24
1518 citiri
Chiliman: Formatiunile de dreapta sunt multe si dezbinate, asa n-au nicio sansa sa ajunga la putere

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, este de parere ca partidele de dreapta nu au vreo sansa de a ajunge la putere daca raman dezbinate.

Liderul Consiliului Consultativ al Initiativei Romania Liberala a spus ca, pentru a putea ajunge la conducerea tarii, formatiunile de dreapta trebuie sa se uneasca, asa cum s-a intamplat in anii 1996 si 2004, arata Mediafax.

Blaga: Imi doresc fuziunea partidelor de dreapta in PDL, sa avem candidat unic la prezidentiale

"Noi incercam sa facem niste proiecte de programe care pe urma sa stea la baza actului politic. Pentru ca cei de dreapta, care sunt foarte putin sau deloc reprezentati astazi de clasa politica, au idei extrem de interesante, au si solutii pe care le propun. Si eu cred ca indepartarea foarte mare intre actuala clasa politica si cei care fac si produc ceva cu adevarat in Romania tinde sa devina o prapastie.

Noi incercam tocmai sa aflam ce doresc, cum doresc si sa fim locul de intalnire al acestor oameni, sa putem pune la punct aceste proiecte si programe", a declarat Andrei Chiliman, vineri.

Afirmatiile primarului au fost facute cu ocazia lasarii Initiativei Romania Liberala la Constanta.

Prim-vice PDL: La Dreapta, toti sunt mari in partidulete. Vor vedea ce mici sunt

"Ele (proiectele si programele - n.red.) nu pot fi puse in practica decat de niste formatiuni politice. Formatiunile politice de dreapta astazi, pe langa faptul ca sunt multe, sunt dezbinate de personalitati, de orgolii, de intamplari mai recente sau mai vechi.

Daca vor ramane dezbinate nu au nicio sansa sa ajunga la putere pentru a pune in practica proiectele si programele de dreapta. Avem doua experiente din istoria mai recenta cand unirea celor de dreapta a dus la niste schimbari si la cucerirea puterii politice: 1996 si 2004", a mai spus edilul sectorului 1.

Cine ar putea fi candidatul dreptei la prezidentiale? -Sondaj Ziare.com

La randul sau, presedintele democrat-liberal, Vasile Blaga, a declarat joi ca isi doreste o fuziune a partidelor de dreapta in PDL: "Inteleg ca este nevoie si ar fi bine si ne-am dori, o fuziune a tuturor partidelor de partea aceasta a esichierului politic in PDL cu Verde inrourat, cu trandafirul si portocaliu inainte".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Andrei Chiliman formatiuni dreapta, #Chiliman partide politice dreapta, #fuziune partide dreapta , #primar