Chiliman: Excluderea in absenta a membrilor PNL ma determina sa raman in partid

Joi, 23 Mai 2013, ora 20:372055 citiri
Chiliman: Excluderea in absenta a membrilor PNL ma determina sa raman in partid

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, afirma ca excluderea in absenta a colegilor sai din Partidul National Liberal ii intareste convingerea ca trebuie sa ramana in cadrul PNL, pentru a se lupta "din interior".

"In ceea ce ma priveste, actul ticalos de excludere in absenta a colegilor mei imi intareste convingerea ca trebuie sa raman in Partidul National Liberal si sa ma bat din interior, zi de zi, pentru ca partidul sa se intoarca pe drumul Bratienilor, din mocirla lui Crin Antonescu", a scris Andrei Chiliman pe blogul sau.

De altfel, el i-a asigurat pe cei 12 exclusi din PNL, printre care si Vlad Moisescu, membru fondator al Initiativei Romania Liberala, ca le este alaturi "sufleteste".

"Le multumesc colegilor mei si pentru buna-credinta cu care si-au facut datoria si fata de ne-oamenii din acest partid care, in ultimii ani, s-au folosit de filiala PNL-Sector 1 ca de o trambulina menita sa le conserve ori sa le relanseze cariera politica. Si colegii mei, ca multe alte mii de romani, sunt doar victime ale minciunii, ale oportunismului si ale politicianismului care subjuga, astazi, Partidul National Liberal", a conchis Chiliman.

Miercuri, au fost exclusi din PNL 12 membri, pentru ca ar fi "aderat la alte partide politice sau doctrine politice", potrivit lui Daniel Chitoiu, presedinte interimar al PNL sector 1.

Conform unor surse, ar urma sa fie propusa si excluderea din partid a primarului Andrei Chiliman, a deputatului Diana Tusa si a senatorului Calin Popescu Tariceanu.

T.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News