Chiliman anunta marti seara daca demisioneaza din PNL

Marti, 17 Aprilie 2012, ora 16:16
1448 citiri
Chiliman anunta marti seara daca demisioneaza din PNL
Foto:machiavelli.ro

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, sustine marti, de la ora 18.00, la sediul PNL Bucuresti, o conferinta de presa in care ar urma sa clarifice daca va demisiona sau nu din partid.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, la conferinta de presa organizata marti la pranz de USL, ca nu stie ce anunt va face in cursul acestei seri Andrei Chiliman si a sugerat ca oricum liberalii vor discuta situatia de la Bucuresti, miercuri in Biroul Politic.

"Despre asta cred ca vom putea vorbi maine. Noi vom avea Birou la Partidul National Liberal. Stiu de la domnul Quintus ca in preajma Sarbatorilor pascale au vorbit. Probabil ca de atunci domnul Chiliman foloseste timpul pentru a procesa rezultatele consultarii. La sah exista un ceas bineinteles, dar sunt si mutari la care te gandesti mai indelung. Nu stiu nimic mai mult, o sa vedem. Maine avem Birou oricum, acolo se vor lua niste decizii si sunteti invitati si acolo ca sa discutam chestiunea asta pe larg", a raspuns el la intrebarea unui jurnalist.

In urma cu o saptamana, conducerea PNL a decis inlaturarea lui Andrei Chiliman de la sefia PNL Bucuresti, la propunerea lui Crin Antonescu. La acel moment, primarul Sectorului 1 a anuntat ca ia foarte serios in calcul sa demisioneze din partid, dar ca inainte de a lua o hotarare definitiva doreste sa se sfatuiasca cu fostii presedinti ai partidului Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus si Calin Popescu Tariceanu.

In iesirile publice, toti cei trei fosti lideri ai PNL au precizat ca l-au sfatuit pe Chiliman sa nu plece din partid, unii, precum Radu Campeanu, avand cuvinte dure de critica la adresa lui Crin Antonescu. Presedintele PNL, la randul sau, a sustinut ca primarul Sectorului 1 nu ar trebui sa demisioneze fiindca nu are motive, dar i-a cerut sa-si faca publica decizia cat mai curand.

O eventuala plecare din PNL a lui Andrei Chiliman ar pune USL in dificultate in privinta candidaturilor la sectoarele Bucurestiului, intrucat primarul Sectorului 1 are foarte mari sanse si castige un nou mandat.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Andrei Chiliman demisie PNL, #Chiliman conferinta anunt demisie PNL , #demisie PNL