Chiliman: Antonescu calca pe morminte ca sa ajunga presedinte

Marti, 28 Mai 2013, ora 23:10 2609 citiri
Foto: B1

Andrei Chiliman a declarat, marti seara, ca presedintele PNL "calca pe morminte ca sa-si atinga singurul scop pe care-l are, si anume acela de a ajunge presedinte al Romaniei". El s-a aratar convins ca Antonescu nu va ajunge sa conduca Romania.

"Crin Antonescu calca pe morminte ca sa-si atinga singurul scop pe care-l are, si anume acela de a ajunge presedinte al Romaniei. Eu, unul, am spus ca pe mine nu m-a convins niciodata ca este capabil sa ajunga presedinte al Romaniei si ca nu va ajunge, dar asta este o parere personala.

Sper ca analizele sociologice viitoare si ce se va intampla sa-mi dea dreptate. Pentru ca exista un anumit tip de comportament pe care un om care aspira la presidentia unei tari ar trebui sa-l alba si, din pacate, nu se regaseste la Crin Antonescu", a spus Chiliman la B1 TV.

Chiliman il compara pe Antonescu cu Hitler: Ambii au vorbit de igienizarea societatii

Proaspat exclus din PNL, primarul Sectorului 1 a promis ca nu se va inscrie in alt partid.

"In momentul de fata, pana ieri, am sperat ca pot sa lupt din interior, ca pot sa salvez partidul impreuna cu unii colegi de Crin Antonescu. Acesta a reusit sa ma indeparteze de partid.

Dar asta nu inseamna ca eu plec sa ma inscriu direct in alt partid. Eu am pe de-o parte de raspuns increderii pe care mi-au acordat-o cetatenii Sectorului 1, este principala mea activitate. In paralel, voi activa in cadrul IRL pentru promovarea exact a acestor valori si principii de care Crin Antonescu a indepartat PNL-ul si, in cadrul IRL voi face tot efortul necesar pentru ca sa gasim solutii de unificare a dreptei", a mai declarat Chiliman.

Chiliman si Diana Tusa, exclusi din PNL

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si deputatul Diana Tusa au fost exclusi, luni, din PNL, in urma votului din Delegatia Permanenta. Ambii au fost dati afara din randul liberalilor pentru "abateri grave de la disciplina partidului".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News