Andrei Chiliman, audiat la DNA

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 09:54
3301 citiri
Andrei Chiliman, audiat la DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul suspendat al Sectorului 1 al Capitalei Andrei Chiliman s-a prezentat, marti dimineata, la sediul DNA Bucuresti.

Potrivit B1 Tv, Chiliman a refuzat sa spuna daca stie in ce calitate este audiat. Chiliman a venit insotit de avocat.

Nu se stie daca este vorba despre un nou dosar pe numele sau sau daca are calitatea de martor intr-un alt caz. Surse judiciare au declarat, insa, pentru sursa citata, ca ar fi vorba despre un nou dosar in care Chiliman este suspectat de fapte de coruptie.

Andrei Chiliman, trimis in judecata intr-un alt dosar

UPDATE 10:12 - Chiliman a parasit sediul DNA, unde nu a stat nici o jumatate de ora. El a refuzat sa faca declaratii.

Ce dosare mai are Chiliman pe numele sau

Edilul suspendat al Sectorului 1 a mai fost trimis in judecata, in octombrie, de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in legatura cu eliberarea unei autorizatii pentru o terasa.

In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata Petrica Marius Ionescu, director executiv al Directiei Utilitati Publice din cadrul Primariei Sector 1, si Georgiana Constantina Derdene, sef serviciu in cadrul Serviciului Utilitati Publice din cadrul Primariei Sector 1 Bucuresti.

Primarul Chiliman, saltat de DNA direct de pe aeroport si urcat in duba UPDATE

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, la data de 16 octombrie 2014, Andrei Chiliman, Petrica Marius Ionescu si Georgiana Constantina Derdene, in exercitarea atributiilor de serviciu, au emis o autorizatie de functionare pentru o terasa amplasata pe teren proprietate privata, prin care s-a autorizat ca o societate comerciala sa desfasoare activitate de alimentatie publica in unitatea tip terasa, cu incalcarea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 1 nr. 181/28.11.2013.

Andrei Chiliman scapa de arest. Va fi plasat sub control judiciar

Procurorii sustin ca autorizatia a fost eliberata de Chiliman fara acordul unora dintre vecinii perimetrali direct afectati, desi cunostea opozitia ferma si explicita a acestora.

Andrei Chiliman si Vlad Moisescu nu scapa de controlul judiciar

Intr-un alt dosar, Chiliman este acuzat de institutia anticoruptie de complicitate la trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat, fiind cercetat sub control judiciar.

Chiliman a fost retinut, pe 18 iunie, dupa ce a fost saltat de DNA direct de pe aeroport si bagat in duba. Edilul a scapat insa de arestul preventiv, fiind plasat sub control judiciar, inca de pe 19 iunie.

Andrei Chiliman scapa de o parte din sechestrul urias pus de DNA pe averea sa (Video)

Alaturi de Chiliman au mai fost retinuti de DNA fostul trezorier PNL Vlad Moisescu si Ioana Costescu, pentru constituire de grup infractional organizat si trafic de influenta, si Ion Brad, pentru constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Andrei Chiliman audiat DNA, #Andrei Chiliman DNA dosar coruptie , #DNA