Alegeri Locale 2012 Andrei Chiliman a castigat detasat sectorul 1

Luni, 11 Iunie 2012, ora 00:42
2473 citiri
Alegeri Locale 2012 Andrei Chiliman a castigat detasat sectorul 1
Foto: Arhiva

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 1, Andrei Chiliman, a castigat primaria sectorului 1, potrivit exit-poll-urilor.

Primarul Sectorului 1 a aratat ca importanta in aceasta campanie electorala a fost implicarea in proiecte si programe adresate cetatenilor.

"Cred ca am reusit sa aduc in aceasa campanie ideile si proiectele pe care vreau sa le fac. Multumesc tuturor celor care m-au votat, bucurestenilor care au venit la vot. Este o onoare aceasta incredere, dar este si o apasare foarte mare, pentru ca trebuie sa nu le insel increderea si le voi apara in continuare interesele, impotriva oricarei puteri politice, asa cum am facut-o si pana acum", a afirmat Chiliman.

Potrivit exit-poll-ului CURS, difuzat de Realitatea TV, liberalul Andrei Chiliman a castigat cu 74,52 la suta, in timp ce contracandidatul sau din partea PDL, Theodor Paleologu, a obtinut 16,36 la suta.

Potrivit CCSB, Andrei Chiliman a obtinut 79 la suta din voturi, iar Paleologu 13 la suta.

Alegeri Locale 2012

El a mai declarat ca in noul mandat isi propune continuarea proiectelor din mandatul trecut, extinderea proiectului de reabilitare a blocurilor, introducerea energiilor alternative pe scara larga, extinderea spatiilor verzi, toate facand parte dintr-un proiect prezentat in 2008, si anume transformarea Sectorului 1 in cea mai avansata comunitate din Romania.

Despre relatia viitoare cu conducerea PNL, Andrei Chiliman a spus ca, in mod normal, "va ramane o relatie corecta".

Alegeri Bucuresti 2012

"Nu vad care sa fie problema. Eu intotdeauna am fost implicat mai mult pe partea de administratie si mai putin pe partea de politica, pentru ca daca faci politica si introduci politica in administratie, atunci administratia va fi facuta prost. Eu m-am preocupat in acesti opt ani de administratie si mai putin de politica", a spus Chiliman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#andrei chiliman sector 1, #alegeri locale 2012 , #stiri Andrei Chiliman