PDL Satu Mare isi reafirma sprijinul pentru deputata Andreea Paul

Vineri, 22 Martie 2013, ora 21:30 1774 citiri

Conducerea organizatiei PDL Satu Mare isi reafirma sprijinul pentru deputata Andreea Paul, dupa declaratiile senatorului Valer Marian in legatura cu o presupusa solicitare a unor membri ai Partidului Democrat Liberal de a cere demisia deputatei Andreea Paul din toate functiile politice pe care le detine.

Presedintele PDL Satu Mare, Petre Muresan, precizeaza, pentru satumareonline.ro, ca Valer Marian, presedinte in exercitiu al PSD Satu Mare, nu este nici chemat nici indreptatit in nici un mod sa exprime punctele de vedere ale Organizatiei PDL Satu Mare sau ale structurilor sale constitutive.

Florin Gal, membru PDL Satu Mare, nu are misiune de purtator de cuvant, nici al filialei, nici al organizatiei de femei din cadrul filialei Satu Mare sau al unui grup imaginar de "doamne si domnisoare", presupuse membre si simpatizante ale partidului, se arata in interventia lui Petre Muresan. "Ar fi de preferat, in propriul sau interes, ca susnumitul sa se concentreze pe problemele pe care le are cu legea penala", scrie acesta.

In fine, filiala PDL Satu Mare isi reafirma increderea si sprijinul pentru deputata de Satu Mare, Andreea Paul, "care are o prestatie deosebita in ceea ce priveste reprezentarea intereselor judetului si a zonei in care a candidat si care beneficiaza de toate calitatile si premisele unui om politic de anvergura. Atacurile sistematice la care este supusa nu reprezinta decat dovada cea mai elocventa in acest sens".

Reactia PDL Satu Mare vine in urma declaratiilor facute de senatorul Valer Marian in articolul Femeile din PDL Satu Mare cer demisia Andreei Paul pentru ca il sustine pe Blaga publicat de Ziare.com.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News