Opozitia il acuza pe Ponta: Ataca mincinos PNL pe tema crizei creditelor in franci elvetieni

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 13:00 2511 citiri
Foto: Facebook/Andreea Paul

Propunerile populiste la care se raporteaza premierul Victor Ponta in contextul crizei creditelor in franci elvetieni au venit de la PSD, potrivit prim-vicepresedintelui PNL, Andreea Paul, care il acuza pe seful Guvernului de un "atac mincinos".

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca PNL are o atitudine demagogica de extrema stanga fata de criza creditelor in franci elvetieni.

Insa Andreea Paul spune ca seful Guvernului minte.

"Uitati-va cum a reactionat infumuratul premier Victor Ponta, in comparatie cu premierul polonez. Premierul Ponta ataca mincinos Partidul National Liberal. Spre deosebire de Victor Ponta, Ewa Kopacz, premierul Poloniei, a dovedit pragmatism si a venit cu solutii. O citez din memorie, dansa a spus asa: sunt de partea cetatenilor cu credite in franci elvetieni, nu a bancilor. Si ei pregatesc conversia in zloti", a precizat Andreea Paul la RFI Romania.

"Din pacate, politizarea problemei financiare, neasumarea culpei nici de catre BNR, nici de catre banci, nici de catre Guvern, pentru situatia in care au cazut capcana zeci de mii de familii de romani, cu copii, care risca sa ramana in strada, care risca sa lase cheia casei pe tejgheaua bancii, sa pice in alta plasa a sigurantei sociale, platite tot de catre toti ceilalti contribuabili, nu-si gaseste alt raspuns din partea premierului Ponta decat o minciuna.

De fapt, propunerile populiste la care se raporteaza Ponta au venit exact de la colegii dansului din Partidul Social Democrat. Din partea PNL, cred ca solutiile ridicate sunt mai mult decat de bun simt, tin de ratiunea economica si mai tin de un lucru, de spunerea adevarului", a declarat prim-vicepresedintele PNL.

Citeste mai departe despre Paul la RFI: Premierul Ponta ataca mincinos PNL in criza creditelor in franci elvetieni pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News