Majorarile de salarii nu vor intra in vigoare la 1 octombrie? Predictiile PNL

Miercuri, 19 August 2015, ora 11:08 1936 citiri
Foto: Ziare.com

Premierul Victor Ponta joaca Romania la ruleta promisiunilor, declara prim-vicepresedintele PNL, Andreea Paul. Ea crede ca majorarile salariale promise de actualul Guvern nu vor reusi sa intre in vigoare la 1 octombrie.

"Este limpede ca Ponta joaca Romania la ruleta promisiunilor. Bulgarele cu maririle de salarii se rostogoleste si va produce foarte mult haos (...)

Ceea ce am vazut la Guvern este un prim-ministru total panicat, debusolat, care ar fi in stare sa spuna orice, sa promita orice, pentru a fi agreat. Cea mai grava declaratie a sa este cea legata de spagi. Inacceptabil! Este semnul degradarii grave a vietii politice guvernamentale in Romania. Este dezolant si produce mari si grave prejudicii acestei tari", a spus Andreea Paul.

Dupa medici, si profesorii asteapta mariri de salarii

Salariile medicilor cresc cu 25% din octombrie - anunta Ponta

Intrebata daca PNL va aplica majorarile salariale promise de actualul Guvern, in cazul in care va ajunge la putere anul viitor, Andreea Paul a raspuns: "Eu nu cred ca ele vor reusi sa intre in vigoare la 1 octombrie 2015, tocmai pentru ca e nevoie de legi noi, de semnarea de contracte noi intre Casa (CNAS - n.red.) si spitale. Asadar, nu cred ca se va intampla ceea ce promite premierul Ponta".

Guvernul a decis sa majoreze salariile din sistemul sanitar cu 25%, din luna octombrie.

Reactia premierului Ponta, dupa ce si profesorii au cerut salarii mai mari

Dupa medici si profesori, si politistii cer salarii mai mari

Citeste mai multe despre Andreea Paul: Bulgarele cu mariri de salarii va produce foarte mult haos, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News