Deputatul PNL Andreea Paul dezvaluie ca a nascut luni, nu sambata, cum spusese anterior (Video)

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 16:45 4213 citiri
Foto: Facebook / Andreea Paul

Andreea Paul, deputat PNL, a dezvaluit miercuri, pe o retea de socializare, ca a nascut intr-o zi de luni, nu de sambata, asa cum sustinuse in urma cu doua saptamani, declansand o serie de dezbateri publice.

"As vrea sa clarific de la inceput un lucru, am nascut luni, 12 iulie 2010. Cred insa ca indiferent cand au nascut sau cand nasc, daca pot sa o faca sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publica cot la cot cu barbatii si au dreptul sa fie respectate la locul de munca, mai ales ca efortul lor este de zece ori mai mare decat in cazul colegilor de gen masculin", a postat pe Facebook / Andreea Paul.

Totodata, aceasta a subliniat inca o data ca femeile trebuie sa duca o "batalie" impotriva discriminarii de gen, reamintind ca doar 11% dintre parlamentari sunt femei, sub media mondiala care este dubla, dar si ca doar 28% dintre firmele din Romania incuraheaza revenirea femeilor la munca dupa nastere.

In urma cu aproape doua saptamani, Andreea Paul a postat pe aceeasi retea de socializare un comentariu in care afirma, printre altele: "Numai familia mea si cu mine stim cate sacrificii am facut pentru a ma dedica politicii, adica dumneavoastra, comunitatii. Pe fetita mea am nascut-o sambata, adica in weekend, ca sa nu pierd nicio zi de munca (...) Femeile sunt solutia pentru un trai mai bun. Sa generam un tsunami mental!".

Marturisire de credinta

Declaratia a generat diverse comentarii negative in mass-media.

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News