Deputat PNL, in razboi cu Antenele: Oana Stancu minte. Voi spune la comanda cui

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 15:08 10365 citiri
Foto: andreeapaul.ro

Deputatul PNL Andreea Paul (Vass), prim-vicepresedinte in vechiul PDL si fost consilier al premierilor Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu, a intrat in conflict cu jurnalista Oana Stancu, de la Antena 3, pe care o acuza de minciuna.

"Oana Stancu minte. Antenele mint. Nu am fost niciodata implicata sau responsabila de retrocedarile de la ANRP. Sotul meu nu a condus firma Romcontrol in perioada 2008-2010.

Acest joc murdar si mincinos perpetuat obsesiv are un singur scop: decredibilizarea la comanda, pe considerentul ca o minciuna repetata de suficiente ori devine adevar in perceptia publica. Apelul lor la minciuna e dovada clara a slabiciunii si a fricii. La momentul potrivit voi spune la comanda cui", a scris Andreea Paul pe Facebook.

Reactia vine dupa ce jurnalista Oana Stancu a vorbit, vineri, la Antena 3, despre implicarea fostului premier Emil Boc in scandalul retrocedarilor ilegale de la ANRP si a mentionat ca sotul Andreei Paul ar detine Romcontrol, firma cu cele mai mari incasari de la ANRP in anii 2008-2011.

Dezvaluirile de la Antena 3 i-au adus pana acum jurnalistei mai multe procese, iar recent a pierdut unul cu tatal lui Horia Georgescu, fostul sef al ANI, caruia trebuie sa-i plateasca daune de 10.000 de lei.

Oana Stancu minte. Antenele mint. Nu am fost niciodata implicata sau responsabila de retrocedarile de la ANRP. Sotul meu...Posted by Andreea Paul (Vass) on Saturday, July 11, 2015

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News