Demisie la varful PNL - Un prim-vicepresedinte renunta la functie. Blaga: Asa e in viata...

Luni, 11 Iulie 2016, ora 18:24
6605 citiri
Demisie la varful PNL - Un prim-vicepresedinte renunta la functie. Blaga: Asa e in viata...
Foto: Facebook/Andreea Paul

Andreea Paul a demisionat luni din functia de prim-vicepresedinte al PNL. Decizia vine in contextul in care liberalii au discutat in sedinta de luni si renuntarea la ultimele conduceri bicefale ale organizatiilor din teritoriu.

Andreea Paul dorea sa fie sef al filialei Satu Mare a PNL, dar nu a fost sustinuta de liberali, astfel ca si-a anuntat demisia din functia de prim-vicepresedinte, conform Digi 24.

Citeste si pe cine au ales liberalii sa conduca filiala Bucuresti

Deputatul nu a dezvaluit public motivul demisiei, dar a sugerat ca nu i-au fost recunoscute meritele ca "lider activ", in special avand in vedere ca in anul 2016, in Tara Oasului, scorul PNL a fost de 38%, peste PSD (33%).

"De astazi sunt un simplu membru in Partidul National Liberal. Motivele pentru care am renuntat la functia de prim-vicepresedinte au fost comunicate conducerii partidului. Uneori lucrurile drepte sunt dureroase. Nu a fost usor sa iau o asemenea hotarare, dar ea este definitiva si a fost acceptata de partid", a scris pe Facebook Andreea Paul.

Ea a tinut sa precizeze ca ramane in partid alaturi de oamenii cu care a colaborat un deceniu.

"Am fost un lider de partid activ, dupa cum bine stiti. Am ajutat la structurarea programelor economice ale partidului, la campaniile electorale, am promovat idei noi si oameni noi, programe economice pentru tineri, reduceri de taxe si impozite, am activat in apararea drepturilor femeilor si copiilor. Atunci cand am candidat am luat scor dublu fata de media partidului pe tara si am intors un colegiu rosu de 23 de ani pana in anul 2012. In anul 2016, in Tara Oasului, scorul PNL a fost de 38%, peste PSD cu cele 33%. Vreau sa raman la fel de activa, nu pot altfel, sunt un om de actiune, sunt inca tanara si determinata. Dar ma voi concentra de acum pe activitatea in afara partidului - pe activitatea academica si de consultanta", continua Andreea Paul.

Aceasta mai scrie ca "din afara" va vedea politica mai bine, va observa "mai clar padurea de copaci" si va remarca "mai usor uscaturile fara de care nu exista padure". In finalul postarii, ea face un bilant al realizarilor sale la varful PNL.

Blaga: Mai sunt si suparari in familie, se mai intampla

O reactie a venit la co-presedintele PNL, Vasile Blaga. " (...) mai sunt si suparari, din cand in cand. Asa e in viata... Si in familie se mai intampla", a spus acesta.

Intrebat daca Andreea Paul si-a exprimat dorinta de a fi presedinte al filialei Satu Mare, el a spus ca da. "Da, si eu mi-as dori multe, dar numai ce se poate se poate. Adica trebuie sa vrea si cealalta parte", a precizat Blaga, citat de Agerpres.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Andreea Paul demisie PNL, #alegere lideri filiale PNL , #deputat