Circ in comisiile de buget - Andreea Paul: E nevoie de 7 ani de-acasa

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 13:36 2491 citiri
Foto: andreeapaul.ro

Deputatul PNL Dan Radu Rusanu si deputatii PDL Gheorghe Ialomitianu si Andreea Paul au avut, vineri, cateva schimburi de replici in comisiile de buget, Rusanu acuzandu-i ca nu citesc corect cifrele, iar Ialomitianu si Paul replicand-i ca nu e diriginte si e nevoie de o lectie de 7 ani de-acasa.

La dezbaterea bugetului Ministerului Tineretului si Sporturilor, presedintele Comisiei de buget din Camera Deputatilor, Dan-Radu Rusanu, le-a spus, in mai multe randuri, deputatilor Gheorghe Ialomitianu si Andreea Paul ca nu au citit corect cifrele de buget.

"Nu sunteti dirigintele meu", i-a spus Ialomitianu lui Rusanu si a adaugat ca el a fost un ministru al Finantelor cu rezultate bune si apreciate international.

Andreea Paul a sustinut, la randul sau, un amendament care era de la Ministerul Agriculturii, ceea ce a starnit vociferari din partea mai multor parlamentari din comisii.

"Imi este rusine de modul in care se comporta colegii nostri. Ar trebui sa facem o lectie de 7 ani de acasa inainte de sedinta. Degeaba incercati sa calariti opozitia, ca nu veti reusi", a spus ea.

Ialomitianu si Paul au explicat ca nu au primit din timp amendamentele de la staff si au solicitat o pauza, dar nu a fost acceptata.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News