Ce spune PNL despre datoriile partidelor dupa alegeri

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 12:16 2360 citiri
Foto: Facebook/Andreea Paul

Problema datoriilor PNL nu a fost discutata in Biroul Permanent National al partidului, a spus, luni, prim-vicepresedintele formatiunii, Andreea Paul.

"Nu sunt trezorierul PNL, nu am discutat in Biroul Permanent National aceasta problema si nu ar fi prima data cand in presa apar stiri alarmante care nu se confirma", a declarat Andreea Paul, la RFI Romania.

Alegerile au adus toate partidele si candidatii independenti in situatia de a cheltui aproximativ 7,2 milioane de euro, adica 32.230.686 de lei, conform cifrelor raportate in mod oficial, informeaza Mediafax.

Aproape de colaps financiar dupa prezidentiale: Cat a "costat" un vot pentru Ponta sau Iohannis

"Dati-mi voie sa iau aceasta stire mai precaut si sa am convingerea ca lucrurile se vor rezolva legal, corect, natural", a punctat Andreea Paul.

Potrivit analizei, numai primii sase competitori electorali au incheiat campania prezidentiala cu datorii de aproape patru milioane de euro, in fruntea acestora regasindu-se PSD-UNPR-PC.

Noul PNL cumuleaza atat datoriile vechiului PNL, cat si ale PDL.

Citeste mai departe despre Paul (PNL), despre datoriile partidelor dupa alegeri: Nu ar fi prima data cand apar stiri alarmante care nu se confirma pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii