De ce nu vrea Andreea Vass sa fie ministru? ANI are o explicatie

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 08:50 9998 citiri
Foto: Realitatea TV

Agentia Nationala de Integritate a anuntat, marti, ca mama Andreei Paul Vass, Marioara Vass, s-ar afla in conflict de interese si de aceea fosta consiliera personala a premierului Emil Boc ar fi refuzat postul de ministru al Economiei.

ANI sustine ca Marioara Vass, in calitate de consilier local in cadrul Consiliului Local al Comunei Bobota, a incheiat doua contracte in valoare de 21.180 de lei intre firma Mavas MG si doua unitati de invatamant prescolar.

Mama Andreei Vass detine in firma respectiva calitatile de administrator si asociat unic.

Andreea Paul Vass refuza postul de ministru al Economiei

ANI mai arata ca Marioara Vass a participat, in calitate de consilier local, atat la procesul de decizie privind adoptarea bugetului local pe anul 2010, cat si la suplimentarea ulterioara a acestuia.

Astfel, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj cu privire la posibila savarsire de catre Marioara Vass a infractiunii de conflict de interese.

Andreea Paul Vass, fosta consiliera personala a premierului Emil Boc, a anuntat public, marti seara, ca nu accepta sa preia fotoliu de ministru al Economiei in Cabinetul pe care Mihai Razvan Ungureanu a fost desemnat sa-l formeze.

"M-a onorat increderea colegilor mei, dar sa stiti ca am refuzat (n.r. functia de ministru al Economiei). Argumentele sunt de natura personala. Le multumesc colegilor din PDL care si-au pus increderea in mine. Ramanem colegi si construim impreuna, pentru ca avem un drum foarte important de parcurs", a declarat Andrea Paul Vass, la Realitatea Tv.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News