Andreea Paul: Vosganian si Nita trebuie demisi

Marti, 28 Mai 2013, ora 22:07 1324 citiri
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele Andreea Paul Vass solicita demiterea ministrilor Varujan Vosganian (PNL) si Constantin Nita (PSD) pentru majorarea preturilor la energia electrica si gaze, atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru firma.

"Energia electrica este mai scumpa pentru romani cu 10% in cazul consumatorilor casnici si cu 44% in cazul celor industriali decat in UE, raportata la puterea de cumparare.

Gazele sunt mai scumpe cu 36% in cazul firmelor romanesti decat cele din UE, raportate la aceeasi putere de cumparare, in a doua jumatate a anului 2012", constata pe blog deputatul PDL Andreea Paul Vass.

"Acestea sunt fapte, realitati romanesti ramase fara un raspuns si fara solutii din partea USL, rezultate din cifrele oficiale publicate ieri de Eurostat. Competitivitatea economiei romanesti este in picaj, iar industria gafaie. Tot mai multi producatorii se delocalizeaza in Bulgaria. Locurile de munca dispar. Protestele se intetesc. Investitiile sunt blocate.

Singurele 'solutii de stanga' ale USL au fost si sunt: taxarea, noi valuri de crestere a preturilor in anul 2013, insolventa, privatizari mafiote si nepasarea confortabila a majoritatii parlamentare care asista pasiv la faultarea capitalului autohton", mai acuza Andreea Paul.

PDL ii cere lui Ponta demiterea ministrilor Nita, Vosganian, Chitoiu si Voinea

In urma cu o luna, Paul Vass a mai cerut o data demisia ministrului Nita, pentru intentiile sale de a muta Trasgaz si Romgaz la Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News