Andreea Paul: Udrea se gandeste la propria candidatura la presedintie

Duminica, 09 Februarie 2014, ora 21:38 3474 citiri

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, duminica, la Iasi, ca Elena Udrea se gandeste la propria candidatura la prezidentiale si ca este posibil ca, dupa "trecerea prin acordeonul Boc-MRU-Maior", sa intre chiar Udrea in cursa pentru Cotroceni.

Andreea Paul a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca nu exclude ca dupa afilierea la Partidul Miscarea Populara, Elena Udrea sa candideze la presedintie.

"Ce ne spunea Elena Udrea? Intr-o zi era candidat Emil Boc, apoi era Mihai Razvan Ungureanu, pentru ca in alta zi sa ne vorbeasca de George Maior. De fapt, ea se gandeste la propria candidatura", a spus Andreea Paul.

Prim-vicepresedintele PDL a adaugat ca este posibil ca "dupa trecerea prin acordeonul Boc-MRU-Maior, in final sa candideze chiar Udrea".

Andreea Paul il contrazice pe Basescu: Sa nu fim ipocriti, gata cu minciuna!

Andreea Paul a afirmat ca ramane o "pedelista suta la suta" si ca nu-si pune problema trecerii la PMP, intrucat nu este "traseista".

Ea a mai spus ca toate sondajele dau PDL la 20 la suta si ca acest partid este al doilea ca forta, pe esichierul politic, chiar si dupa plecarea "aripii Udrea".

"Avem cel mai bun candidat la prezidentiale, pe Catalin Predoiu, si vom obtine cel mai bun scor dintre partidele dreptei la europene. PDL va unifica dreapta in jurul sau, iar oamenii nu trebuie sa se lase dezinformati ca sustinem alt candidat", a mai spus Andreea Paul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza srelu
srelu
rank 5
"Udrea se gandeste la propria candidatura la presedintie"