Andreea Paul: Ponta se spala pe maini de un eventual esec al privatizarii CFR Marfa

Sambata, 27 Iulie 2013, ora 19:02
1275 citiri
Andreea Paul: Ponta se spala pe maini de un eventual esec al privatizarii CFR Marfa
Foto: Facebook/Andreea Paul

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, sambata, ca Victor Ponta nu vrea sa isi asume esecul privatizarii CFR Marfa si de aceea a plasat decizia la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).

"Victor Ponta este un personaj din ce in ce mai putin credibil, una spune dimineata, alta spune la pranz si cu totul altceva seara, incearca sa isi asume succesele altora, iar de propriile esecuri se spala pe maini, cum e in cazul privatizarii CFR Marfa.

Daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta si una de succes nu ar mai fi stat pe ganduri s-o plaseze in curtea CSAT-ului, dimpotriva, si-ar fi asumat-o in nume personal si ar fi defilat cu ea pe toate canalele media", a precizat Andreea Paul, intr-o conferinta de presa, conform Capital.

Fost ministru al Privatizarii, despre CFR Marfa: Guvernul eludeaza legea Interviu

Ea a mai subliniat faptul ca sunt 34.000 de someri in Romania, dupa primele luni de guvernare USL, ceea ce nu este in concordanta "cu milionul de locuri de munca promis de Victor Ponta".

Premierul Victor Ponta anuntat ca Guvernul a aprobat Hotararea privind constractul de privatizare a CFR Marfa, miercuri, si ca urmatorul pas este avizarea de catre CSAT.

Ulterior, presedintele Traian Basescu a precizat ca institutia nu a facut niciodata acest lucru dupa finalizarea unei licitatii.

Basescu ii raspunde lui Ponta: Privatizarea CFR Marfa nu intra in atributiile CSAT (Video)

Insa Executivul a tinut sa precizeze ca CSAT si-a mai dat avizul inca de trei ori pentru privatizarea CFR Marfa.

Guvernul il contrazice pe Basescu: CSAT a avizat de 3 ori privatizarea CFR Marfa, asteptam sedinta

Catalin Ivan: Este trist ca Andreea Paul, un politician tanar, isi face un titlu de glorie incercand sa manipuleze

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a respins, sambata, acuzatiile prim-vicepresedintelui PDL Andreea Paul privind privatizarea CFR si afirmatiile acesteia legate de situatia locurilor de munca din Romania.

"Este trist faptul ca Andreea Paul Vass, un politician tanar, isi face un titlu de glorie incercand sa manipuleze. Toata lumea stie ca CSAT trebuie sa se pronunte asupra acestei privatizari, cu atat mai mult in lumina mesajelor transmise de presedintele Romaniei zilele trecute. In ceea ce priveste situatia locurilor de munca, doamna Vass pur si simplu dezinformeaza.

In perioada guvernarii USL au fost create peste 90.000 de noi locuri de munca, iar anul acesta vor incepe investitii ce vor duce la crearea altor cateva zeci de mii. Aceasta, spre deosebire de perioada guvernarii PDL, cand s-au pierdut peste 700.000 de locuri de munca, din cauza masurilor aberante luate de colegii doamnei Andreea Paul Vass", a afirmat purtatorul de cuvant al PSD, potrivit Agerpres.

In replica, Andreea Paul sustine ca "este regretabil ca purtatorul de vorbe al PSD, Catalin Ivan, nu recurge la elementara documentare inaintea unor declaratii publice".

"Inainte de a ma contrazice sa mai invete ceva economie", sustine democrat-liberala pe Facebook.

Eae arata ca numarul somerilor inregistrati oficial a crescut cu 33.996 persoane in luna iunie 2013, comparativ cu luna iunie 2012, si se ridica la 438.110 persoane in prezent, conform datelor oficiale prezentate de Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca.

"Este regretabil ca domnul Ivan nu recurge la elementara documentare inainte de a face declaratii publice. Ar fi dat un semnal de minimal respect fata de interlocutori si fata de romani. Si-ar fi etalat macar curiozitatea fata de situatia reala economica si sociala. Manipularea este apanajul PSD, nu al meu", a adaugat Andreea Paul.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
România urcă o poziție în clasamentul european al produsului intern brut per cap de locuitor. Astfel, România depășește Ungaria și ajunge la 78% din media europeană, după o creștere cu...
#Andreea Paul Ponta privatizare CFr Marfa, #Andreea Paul privatizare CFR Marfa, #PDL privatizare CFR Marfa, #scandal privatizare CFR Marfa , #PDL
Comentarii