Andreea Paul: Ponta a promis un milion de locuri de munca. Hocus-pontus, somajul a crescut

Sambata, 31 August 2013, ora 18:23 3772 citiri

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, sambata, la Scoala de vara a TDL, ca "vraja" USL a esuat si ca, in pofida promisiunilor facute, dupa cuvantul magic "hocus-pontus", au fost inregistrate numai esecuri.

"Vraja USL a esuat. Ponta a promis un milion de locuri de munca, hocus-pontus, somajul a crescut la aproape 40.000 de persoane. Ponta a promis drumuri, hocus-pontus, drumurile sunt blocate si investitiile la fel. Ponta a promis zece miliarde de euro investitii straine, hocus-pontus, investitiile straine au crescut cu o cincime in acest an", a spus aceasta.

Paul a enumerat si alte esecuri ale guvernarii Ponta, in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, "curatenia la guvernare" si dezvoltarea.

"Ponta a promis bani europeni care sa sustina bugetul public, hocus-pontus, bani europeni ioc, ba mai mult, sunt chiar mai putini decat anul trecut. Ponta a promis curatenie la guvernare, hocus-pontus, avem cel mai murdar guvern din istoria acestei tari. Paisprezece ministri nominalizati incompatibili sau acuzati de coruptie. Ponta a promis dezvoltare, hocus-pontus, economia stagneaza sufocata de incompetenta USL", a mai aratat Andreea Paul.

Ea a mentionat, pe de alta parte, ca o singura persoana s-a lasat cucerita de "vraja victoriana", respectiv Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com