Andreea Paul: Planul USL oscileaza intre impostura, prostie si lovitura de stat

Marti, 03 Iulie 2012, ora 14:32 3783 citiri
Foto: Facebook

Andreea Paul, vicepresedinte PDL, sustine ca prin inlocuirea Avocatului Poporului, modificarea Legii CCR prin Ordonanta de Urgenta, inlocuirea judecatorilor de la Curtea Constitutionala, inlocuirea celor doi presedinti ai Senatului si Camera Deputatilor si initierea procesului de suspendare a lui Traian Basescu, USL pregateste de fapt o lovitura de stat.

Mai mult, Andreea Paul afirma ca inca de la instalarea in fruntea Guvernului, Uniunea Social Liberala a creat instabilitate in politica si economie in "folosul propriilor sale interese".

"Spre a-si ascunde cat mai bine incompeenta guvernamentala, inactiunea si nerespectarea promisiunilor, ura vadita fata de democraie, fata de opozitia PDL, a societatii civile si fata de presedintele Romaniei, USL acum vrea: inlocuirea Avocatului Poporului, modificarea Legii CCR prin Ordonanta de Urgenta, inlocuirea judecatorilor de la Curtea Constitutionala, inlocuirea celor doi presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor si initierea procesului de suspendare a presedintelui Romaniei. Acest ultim plan al USL oscileasa intre impostura, prostie si lovitura de stat", a declarat Andreea Paul intr-un comunicat de presa.

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat, marti, revocarea lui Gheorghe Iancu de la conducerea institutiei Avocatului Poporului cu 14 voturi pentru, doua impotriva si trei abtineri.

Valer Dorneanu va fi interimar Avocat al Poporului, au decis Comisiile Juridice.

M.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News