Andreea Paul: Partidele nu mai au locomotive de anvergura lui Iliescu si Basescu

Miercuri, 07 August 2013, ora 23:56 2624 citiri
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele democrat-liberal Andreea Paul a declarat ca Traian Basescu "ramane cel mai bun politician pe care Romania l-a avut pana-n prezent" si ca partidele politice experimenteaza o strategie de echipa, pentru ca nu mai au "locomotive" de anvergura lui fostului presedinte Ion Iliescu sau a actualul sef de stat.

"PSD nu mai are un Ion Iliescu, PDL nu mai are un Traian Basescu. Tragand linie la cei 23 de ani de democratie post-decembrista, imi este clar ca Traian Basescu ramane cel mai bun politician pe care l-a avut Romania pana-n prezent", a declarat Andreea Paul, miercuri, la Sfantu Gheorghe, potrivit Mediafax.

Andreea Paul, catre tineretul PDL: Impuneti-va propriul model

In ceea ce priveste Partidul Democrat-Liberal, Andreea Paul considera cei care sunt cu sufletul alaturi de PDL nu vor pleca din partid, care intra "intr-o cursa accelerata" pentru reprofesionalizarea, prin creearea unor comisii de specialitate pe diferite domenii.

"PDL a intrat intr-o cursa accelerata de intarire a tuturor organizatiilor locale si de reformare in ansamblu. Chiar sper sa putem sa facem diferenta in bine la urmatoarea cursa electorala care bate la usa, si sunt convinsa ca o vom face", a spus Paul, adaugand ca formatiunea isi canalizeaza eforturile catre alegerile din toamna.

"In primul rand ne concentram la alegerile europarlamentare, unde trebuie sa confirmam ca PDL este cel mai puternic partid de centru dreapta, in jurul caruia sa unificam dreapta din Romania, acesta este primul obiectiv. Al doilea obiectiv este sa confirmam ca PDL este cel mai puternic partid de opozitie, care renaste speranta romanilor in guvernarea alternativa pe care o propune", a mai precizat prim-vicepresedintele PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News