Andreea Paul: Jocurile Olimpice versus jocurile politice

Marti, 31 Iulie 2012, ora 20:06 1605 citiri

Andreea Paul, vicepresedintele PDL, compara "jocurile politice" de la Bucuresti cu Olimpiada, precizand ca, in timp ce in Romania vocile USL "cer in continuare haos si instabilitate economica si politica, la Londra adevaratii performeri ai Romaniei ne fac mandri ca suntem romani".

"Dupa trei zile de competitie, romanii au castigat trei medalii olimpice: aur la tir pentru Alin Moldoveanu si argint la judo pentru Alina Dumitru si Corina Caprioriu. Ei sunt cei trei campioni care au reusit in aceste zile sa imbunatateasca imaginea deteriorata in ultimele saptamani de Jocurile Politice din Romania", transmite Andreea Paul, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Democrat-liberala isi manifesta convingerea ca sirul succeselor sportivilor nostri va continua, in timp ce "jocurile politice de la Bucuresti trebuie sa se opreasca aici".

"Ca-n antichitate, armele taceau pe timpul infruntarilor artelor si sporturilor. Acum este un asemenea moment. Putem face loc performantei romanesti depasind orice limite fizice la Jocurile Olimpice. Performanta aceasta o vom admira intotdeauna", conchide Andreea Paul.

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News