Andreea Paul ii raspunde ministrului Energiei: Romanii platesc proasta administrare din fruntea tarii

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 18:10
3620 citiri
Andreea Paul ii raspunde ministrului Energiei: Romanii platesc proasta administrare din fruntea tarii
Foto: Facebook/Andreea Paul

Deputatul Andreea Paul, prim-vicepresedintele PNL, i-a raspuns ministrului Energiei, Razvan Nicolescu, care a anuntat ca o va da in judecata pentru calomnie si insulta.

"L-am acuzat de niste lucruri evidente, si anume ca a extins cu inca un an redeventele. Asta stiu cu totii, si premierul Ponta si ministrul de Finante, si ministrul Energiei. Ei au spus anterior ca au in vedere o noua schema a redeventelor si au promis ca dupa alegeri o vor pune in dezbatere publica, insa au venit cu o ordonanta nediscutata nicaieri si au blocat redeventele cu inca un an", a explicat Andreea Paul, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Ea a mai punctat faptul ca pretul gazelor naturale se va liberaliza pentru IMM-uri de la 1 ianuarie 2015, asa ca ministrul Energiei nu poate sa spuna ca romanii nu vor fi afectati, deoarece acest lucru se va reflecta in preturile finale.

Ministrul Energiei da in judecata doi parlamentari

"In conditiile in care piata se va liberaliza pentru IMM-uri de la 1 ianuarie, iar aceste cheltuieli in plus vor intra in pretul bunului final, suportat pana la urma de cetateni, cum poti sa spui ca nu e afectat romanul? Cresterea gazului la agentii economici va duce la scumpiri in lant, intotdeauna a fost asa.

Cert e ca ne vom judeca si vom aduce argumente fiecare, pacat e ca redeventele raman la nivelul ultimilor 10 ani. Nu stiu daca e un stat slab, corupt sau un stat prost. Mi-e foarte greu sa ma decid, dar ma tem ca romanii platesc in continuare proasta administrare din fruntea tarii", a opinat Andreea Paul.

Ce acuzatii aduce Razvan Nicolescu

In afara de prim-vicepresedintele PNL, ministrul Energiei il va da in judecata si pe presedintele Comisiei pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor.

"Dezbaterea politica, mai ales pe teme energetice, a depasit cateva limite admise. Nu sunt membru al niciunui partid politic, sunt dispus sa intru in dialog cu oricine pe chestiuni de fond, de energie, respectand insa un limbaj si o decenta care cred ca este absolut necesara oricarei discutii din spatiul public.

Lucrurile au depasit aceasta limita, asta e lumea si tara in care traim, asa sunt oamenii. Am luat decizia de a-i actiona in instanta pentru insulta si calomnie pe Iulian Iancu, membru al Parlamentului, si Andreea Paul, membru al Parlamentului", a precizat ministrul Energiei, Razvan Nicolescu, intr-o conferinta de presa.

El a spus ca social-democratul Iulian Iancu raspandeste in spatiul public foarte multe insulte si calomnii la adresa lui si ca acelasi lucru este valabil si in cazul deputatului Andreea Paul.

Ministrul Razvan Nicolescu, acuzat de minciuna si tradarea intereselor statului

Presedintele Comisiei pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor l-a acuzat pe ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, fost manager in compania petroliera OMV Petrom, ca, odata ajuns in Guvern, a inceput sa faca lobby pentru aceasta companie in detrimentul intereselor statului roman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#reactie Andreea Paul judecata ministrul Energiei, #Andreea Paul judecata ministrul Energiei , #economie