Andreea Paul: Guvernul Ponta ne-a adus intr-o dementa fiscala

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 19:38
2821 citiri
Andreea Paul: Guvernul Ponta ne-a adus intr-o dementa fiscala
Foto: andreeapaul.ro

Cele 34 de modificari ale Codului fiscal si Codului de Procedura Fiscala sunt o adevarata dementa fiscala, in opinia deputatului PDL Andreea Paul.

"Guvernul Ponta ne-a adus intr-o adevarata dementa fiscala de la inceputul guvernarii. 34 de modificari a produs executivul condus de Victor Ponta asupra Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala de cand este la guvernare, adica aproape doua modificari facute in medie pe luna", se plange Andreea Paul pe blogul sau.

Toate aceste schimbari determina nelinistea mediului de afaceri, spune aceasta, precizand ca pe langa nesiguranta adusa de modificarile permanente de legislatie, mai exista si problema supraimpozitarii pregatite de Guvernul USL. Andreea Paul a identificat o lista de 30 de taxe noi sau marite de guvernul Ponta si inca cinci care urmeaza sa fie introduse anul viitor.

Andreea Paul: Trantorii USL au cheltuit mai mult decat produc

"Taxele mai mari de la anul inseamna ca fiecare roman va scoate din buzunar 50 de euro in plus anul viitor, de la cel mai mic pana la cel mai mare, salariat public sau privat, pensionar sau asistat social, cu venituri sau fara", spune Andreea Paul, care critica actuala guvernare despre care afirma ca aplica principiul "Mai bine taxez decat sa creez".

Potrivit deputatei PDL, taxele suplimentare din anii 2013 si 2014 vor insemna o povara de 8 miliarde de lei pentru portofelele romanilor si bugetele companiilor.

"USL le-a taiat agricultorilor romani 1,5 miliarde lei din buzunare in 2013 si 2014 prin taxele si impozitele introduse in acest an. Unde vom ajunge cu acest guvern de stanga in fruntea tarii care nu stie sa produca, doar sa taxeze?", incheie Andreea Paul.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Andreea paul taxe noi Ponta, #Andreea Paul lista taxe impozite, #Andreea paul dementa fiscala Ponta , #guvern