Andreea Paul: FMI vine in Romania sa ia lectii de sifonare a banului public din partea Guvernului USL

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 11:37
3782 citiri
Andreea Paul: FMI vine in Romania sa ia lectii de sifonare a banului public din partea Guvernului USL

"FMI nu are pe masa de lucru o strategie economica credibila, in schimb are o strategie bugetara pro-electorala, cu tinte precise", a afirmat prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul.

Ea a precizat ca reprezentantii partidului se vor intalni cu cei ai FMI pe 3 februarie. Delegatia mixta FMI-Comisia Europeana-Banca Mondiala vine marti la Bucuresti.

"Asteptam de la vizita FMI in primul rand sinceritate si credibilitate. Noi suntem interesati, desigur, sa vedem care sunt opiniile FMI legate de indeplinirea obligatiilor Romaniei, atata timp cat noi stim ca: strategie industriala - zero, strategie energetica - zero, privatizarile demarate de catre Guvernul USL au esuat lamentabil, managementul privat in companiile de stat - falimentar, pretul energiei electrice, al gazelor - dus cu viteza alarmanta la niveluri internationale.

Pe de alta parte, noi stim ca FMI se ingrijeste sa isi recupereze datoria scadenta anul acesta, de peste un miliard de euro din partea Guvernului si de peste patru miliarde de euro din partea Bancii Nationale a Romaniei", a declarat Andreea Paul, la RFI Romania.

Delegatia FMI vine, din nou, in Capitala - rezolva probleme neterminate

Prim-vicepresedintele PDL acuza FMI ca vine la Bucuresti ca sa ia "lectii de sifonare a banului public" de la USL.

"Ceea ce insa nu cred ca se constientizeaza la modul real este ca astazi FMI vine in Romania sa ia adevarate lectii de sifonare a banului public din partea Guvernului USL. Ma refer la faptul ca acest Guvern nu are nici o strategie economica credibila pentru dezvoltarea natiunii, dar are o strategie politica clara pentru anul electoral 2014 cu tinte precise", a explicat prim-vicepresedintele liberal.

Andreea Paul mai spune ca "pe masa de lucru, FMI nu are o strategie economica credibila, dar are o strategie bugetara pro-electorala, cu tinte precise", dar si ca reprezentantii PDL se vor intalni cu cei ai FMI pe data de trei februarie.

Citeste mai multe despre Andreea Paul: FMI vine in Romania sa ia lectii de sifonare a banului public din partea Guvernului USL, pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Aproape jumătate dintre români susţin că temperatura ideală din locuinţă trebuie să fie cuprinsă între 22 şi 24°C şi chiar peste, în timp ce doar 3,8% susţin că se simt confortabil...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#Andreea Paul vizita FMI, #vizita delegatie FMI Bucuresti , #PDL
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Adica sa crestem PIB-ul, stind la A3 si mangaind pe frunte un popa
Poza Cristiann80
Cristiann80
rank 5