Andreea Paul: Elena Udrea da semne de disperare

Joi, 21 Martie 2013, ora 20:05 3582 citiri
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Andreea Paul Vass sustine ca Elena Udrea da semne de disperare, atunci cand anunta ca are mai multe voturi decat Vasile Blaga, pentru postul de presedinte al partidului. "Este un semnal de nesiguranta", spune Vass.

"E prea multa incrancenare in competitia din interiorul PDL. Unii candidati isi devoaleaza lipsa de incredere in fortele proprii prin mesaje de genul 'am 300 de voturi in fata adversarului'.

Nu este decat un semnal al disperarii, un semnal de nesiguranta si de subtituire prematura a votului celor 5000 de delegati. Ei trebuie respectati, iar ceea ce e bine pentru membrii partidului va fi bine si pentru cei cinci candidati. De aceea cred ca Vasile Blaga castiga detasat", scrie Andreea Paul Vass pe Facebook.

Elena Udrea: Am 300 de voturi in fata lui Vasile Blaga

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Elena Udrea s-a aratat convinsa de victoria sa in fata lui Vasile Blaga.

"5.000 (de delegati - n.red.) participa si pot sa va spun ca in acest moment avem cu 300 de delegati mai multi decat Vasile Blaga", a declarat Elena Udrea.

Conventia Extraordinara a PDL va avea loc sambata, 23 martie, la Romexpo. In cursa pentru presedintia PDL sunt inscrisi Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.

O.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News