Andreea Paul: Cu numiri gresite in Guvern, PNL a fost usor inghitit de PSD

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 12:12 1911 citiri
Foto: andreeapaul.ro

Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, a comentat, vineri, schimbarile din Guvernul USL, spunand ca in acest fel, PNL a fost "usor inghitit de PSD".

"PSD si PNL nu stiu sa guverneze. Superficiliatea si amatorismul lui Antonescu dau azi directia PNL. Cu numiri gresite in Guvern, PNL a fost usor inghitit de PSD. Mai grav, PNL ne dovedeste ca este intr-o reala criza de profesionisti si greseste insusi procesul de remaniere", a scris Andreea Paul pe blog.

Aceasta a adaugat ca toate plecarile din ultima vreme din PNL s-au facut cu scandal, amintind si de condamnarea lui Relu Fenechiu.

Schimbari in Guvern: Iohannis, Atanasiu si Busoi primesc portofolii, Nicolaescu e mutat la Finante

"Tovarasul Nicolaescu (Eugen Nicolaescu - n.red.) este un produs de succes al epocii de aur, al comunismului. Este omul multilateral dezvoltat. Bun si la sanatate, si la finante, si la multe altele. La urmatoarea remaniere probabil ne va explica ca e bun si la cultura, si la turism", a continuat ea.

Afirmatiile sale au legatura cu faptul ca PNL a decis, in sedinta de vineri, schimbari la patru ministere.

Astfel, Nicolaescu trece la Ministerul Finantelor, Klaus Iohannis e propus pentru functia de vicepremier si ministru de Interne, Teodor Atanasiu ar urma sa mearga la Ministerul Economiei, iar la Sanatate va merge Cristian Busoi.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com