Andreea Paul, catre tineretul PDL: Impuneti-va propriul model

Sambata, 20 Aprilie 2013, ora 13:57
2256 citiri
Andreea Paul, catre tineretul PDL: Impuneti-va propriul model

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul le-a transmis, sambata, tinerilor democrat-liberali, reuniti in Conventie Nationala extraordinara, ca societatea romaneasca traverseaza o criza "periculoasa", cea a absenteismului tinerilor la vot, si i-a chemat sa-si impuna in politica propriul model, "modelul unei Romanii altfel".

Andreea Paul le-a spus tinerilor din PDL ca esential pentru viitorul politic al formatiunii este ca acestia sa-si impuna modelul propriu, "modelul unei Romanii altfel, al unei societati romanesti a mileniului trei".

"Cred ca stiu ce ganditi, astazi, aici. Politica, adeseori, se adreseaza prea batranicios voua tinerilor, noua societatii romanesti. Am dreptate sau nu? Politicienilor le lipseste adeseori tehnica argumentarii. Am dreptate sau nu? Intrebarea este cum gandim mai tinereste? Cum va impuneti voi viziunea fata de viitorul PDL si fata de viitorul Romaniei?

Cum altfel, constientizand inainte de toate ca, dincolo de criza economica permanenta si politica pe care o traim, exista o alta criza, mai periculoasa, mai perversa, criza implicarii tinerilor. Si aici ma gandesc la gradul masiv al absenteismului la vot al romanilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani. Ma gandesc la problemele lor, ale tinerilor, ale noastre. Unul din patru tineri, astazi, isi cauta un loc de munca si nu si-l gaseste.

Ma gandesc la drumurile paralele pe care merg, pe de-o parte, educatorii, pe de alta parte copiii si tinerii si, pe de alta parte, angajatorii. Cum facem sa se intalneasca aceste drumuri? Si aici sunt sigura ca aveti creativitatea necesara ca, alaturi de noi, PDL, sa propunem solutii pentru tinerii acestei natiuni", a declarat Andreea Paul.

Ea a adaugat ca in PDL tinerii preiau stafeta. "Voi sunteti viitorul PDL. Astazi, in varful partidului sunt oameni care s-au ridicat din randurile dumneavoastra, fie ca e vorba de Liviu Negoita, de Adriean Videanu, de Falca, de Alexandru Nazare sau de Roberta Anastase sau de Petru Luhan. Ei sunt tinerii PDL care preiau stafeta si duc mai departe soarta acestui partid", a sustinut prim-vicepresedintele PDL.

Tineretul PDL isi alege noua conducere

Intrebata inainte de deschiderea lucrarilor CNE a OTPDL de ce la eveniment nu sunt prezenti mai multi lideri din conducerea centrala a partidului, Andreea Paul a raspuns ca "intreaga garda a PDL pregateste acum o strategie pentru viitorul partidului".

"Asa se face ca sunt reprezentanta lor si m-am intors din acest minicantonament al PDL ca sa transmit gandurile seniorilor fata de viitorul acestui partid, fata de tinerii nostri", a precizat Paul.

In cadrul lucrarilor CNE a OTPDL au rostit mesaje de sustinere catre tinerii democrat-liberali si au facut apel la militantism critic la adresa USL deputatul Alexandru Nazare si europarlamentarul Petru Luhan.

La functia de presedinte al OTPDL candideaza Sorin Moldovan, iar motiunea pe care acesta isi sprijina candidatura se intituleaza "Cu TINEri pentru Romania".

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Andreea Paul model Romanie altfel, #Andreea Paul conventie tineret PDL, #Andreea Paul conventie OTPDL , #stiri Andreea Paul