Andreea Paul: Blaga merita sa fie seful PDL pentru ca nu seamana cu Ponta

Duminica, 17 Martie 2013, ora 18:25
2164 citiri

Deputatul PDL Andreea Paul Vass sustine ca Vasile Blaga trebuie sa fie presedinte al PDL tocmai pentru ca nu seamana cu Victor Ponta. Ea i-a replicat astfel Elenei Udrea, care cerea o schimbare de generatii in PDL, luand exemplu de la PSD.

"Tot auzim de generatia de 40 de ani, de reconstructia PSD. Eu zic ca Vasile Blaga trebuie sa fie presedintele PDL tocmai pentru ca nu seamana cu liderii PSD. Nu ne putem dori nicicand un Victor Ponta, nici in fusta, nici in pantaloni, la PDL. Pentru ca Victor Ponta trebuie sa devina un model de cum nu trebuie sa se faca politica in Romania - oportunist, orientat spre imagine, superficial, daunator pentru Romania", a scris deputatul PDL pe Facebook.

Ea crede ca in aceste momente este nevoie de "seriozitate".

"USL a ajuns precum o gaina cu doua capete: un cap anti-european si un cap anti-romanesc. Intre interesele celor de la USL nu se regaseste niciunde interesul Romaniei. Exista doar propaganda si palavrageala. Iar noi trebuie sa raspundem cu seriozitate si argumente. Adica cu Vasile Blaga.

(...)Noi nu avem trusturi de presa, nu avem ziaristi pe statul de plata. Si va fi greu. Dar Vasile Blaga a mai participat la lupte din acestea, au fost din plin in istoria acestui partid. Si le-a castigat", si-a manifestat optimisul Andreea Paul.

Udrea si-a depus candidatura: Motiunea mea, ca o zi de primavara (Video)

Cand si-a lansat motiunea cu care candideaza la sefia PDL, Elena Udrea a declarat ca este timpul ca "generatia de 40 de ani" sa se afirme, oferind a exemplu reconstructia PSD, cu Victor Ponta in frunte.

"Suntem competitori in plan politic si eu cred ca batalia politica in urmatorii ani se va da intre liderii generatiei de 40 de ani. Victor Ponta va avea in perioada urmatoare o lupta politica cu cei care sunt din generatia lui.

Personal, cred ca unul dintre cei cu care voi lupta pe scena politica este Victor Ponta. Cred ca i-ar fi mult mai usor lui Ponta sa fie in competitie cu Vasile Blaga, si nu cu mine.Asta se vede si din cum s-a derulat pana acum relatia Putere-Opozitie si toata disputa dintre mine si Victor Ponta", a declarat Udrea.

O.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Andreea Paul Vasile Blaga, #Andreea Paul Victor Ponta, #Andreea Paul alegeri PDL , #stiri Andreea Paul
Comentarii