Andreea Paul: Antonescu nu va ajunge presedinte. Masinaria de vot "rosie" nu-l va sustine

Sambata, 31 August 2013, ora 13:40 1218 citiri
Foto: andreeapaul.ro

Crin Antonescu nu va ajunge presedintele Romaniei pentru ca "masinaria de vot rosie" nu-l va sustine, a declarat prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, sambata, la Scoala de vara a Tineretului Democrat Liberal.

"Antonescu (Crin Antonescu - n.r.) si-a dat si continua sa-si dea zilnic cate un monumental autogol. Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedinte (al Romaniei - n.red.). Este naiv sa-si imagineze ca masinaria de vot rosie il va sustine.

Ponta ii va face lui Antonescu o 'baie' rosie la fel cum Vantu (Sorin Ovidiu Vantu -n.red.) i-a facut lui Geoana. L-a imbaiat strasnic si nu a ajuns presedinte. Nici Antonescu nu are aceasta sansa.

Daca USL a castigat puterea prin minciuna, prin dezinformare, nu cred ca aceasta este calea pe care Organizatia de Tineret a PDL trebuie sa o propuna viitorului politicii romanesti", a spus prim-vicepresedintele PDL.

Andreea Paul a adaugat ca democrat-liberalii pot impune "politica de caracter, bazata pe argumente, pe educatie", astfel incat tinerii sa se regaseasca in modelul pe PDL il propune.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza kid
kid
rank 5
Poza DIANAD
DIANAD
rank 5
Antonescu va ajunge presedinte,