Mihaela Radulescu, replica Andreei Marin: Diva cu mana in sold nu prea mai e diva

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 17:21
8698 citiri
Mihaela Radulescu, replica Andreei Marin: Diva cu mana in sold nu prea mai e diva
Foto: Cotidianul

Desi nu mai realizeaza emisiuni de televiziune de ani buni, Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu revin in atentia publicului (cum altfel?) decat printr-un scandal. Pentru ca Zana Surprizelor a atacat-o joi, Raduleasca a tinut mortis sa ii dea replica vineri.

Razboiul celor doua dive a fost declansat joi de Andreea Marin, care, intr-o emisiune la B1TV, s-a aratat deranjata de comparatia facuta intre ea si Mihaela Radulescu.

"Te rog frumos sa nu facem comparatie ca nu ma onoreaza aceasta comparatie", a reactionat Andreea Marin Banica, spunand ca ea refuza sa fie hartuita de jurnalistii de monden, in timp ce Mihaela Radulescu "este de partea cealalta, de partea publicatiilor, s-o spunem pe cea dreapta, ce sa ne facem ca ploua atat...stateau de gat pe la petreceri, dar a dat in judecata Libertatea. Facand ce? Barfindu-si sotul, hai sa fim seriosi!".

In replica, Mihaela Radulescu s-a aratat amuzata de situatie declarand ca singurul rau pe care crede ca i l-a facut Zanei este faptul ca exista, remarcand totodata ca fosta ei colega de breasla pare sa aiba si o preocupare pentru fostii ei soti.

"Ma intrebam la care dintre toate framantarile Andreei sa raspund. Cred ca singurul fapt ca exist e un rau pentru ea, sau faptul ca am facut aceeasi meserie. Nu o pot lua foarte tare in serios. E prima data cand aud cu cata vehementa si isterie s-a referit la persoana mea.

O sa ma intreb multa vreme care o fi raul pe care i l-am facut. Cred ca raul pe care i l-am facut este faptul ca eu exist. Incerc sa pastrez limite civilizate. Mi se pare penibila situatia. Nu credeam ca se poate ajunge atat de departe ca Andreea sa faca o criza la auzul numelui meu", a spus Raduleasca, citata de Libertatea.

Mai mult, ea a acuzat-o la randul ei pe Andreea Marin Banica spunand ca procedeaza ca ziaristii pe care ii infiereaza, mai exact "arunca cu venin peste un om fara sa aiba habar despre ce vorbeste".

"Cand diva isi pune mana in sold nu prea mai e diva. Nu e un razboi, atunci cand unul se cearta, iar celalalt striga pace. Este un atac al ei. Nu cred ca asta este motivul. Am vazut ca o preocupa scrisoarea in care vorbeam despre fostul meu sot. De aceea, vad ca are o preocupare pentru fostii mei soti. Ma intreb daca o ajuta la ceva, ca asa poate as da o mana de ajutor ca poate ar avea vreo finalitate. Nu sunt doctor, nu stiu ce diagnostic sa-i pun", a comentat diva de la Intact.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Andreea Marin, #Mihaela Radulescu , #Mihaela Radulescu