Andreea Marin, despre drama prin care trece dupa ce hotii i-au intrat in casa: Iubitul meu are pistol. Am schimbat usile. Trebuie sa te poti apara

Miercuri, 04 August 2021, ora 17:575377 citiri
Andreea Marin, despre drama prin care trece dupa ce hotii i-au intrat in casa: Iubitul meu are pistol. Am schimbat usile. Trebuie sa te poti apara
Andreea Marin. FOTO: Instagram / andreeamarinromania

Andreea Marin isi ia masuri de precautie in fata hotilor care i-au spart vila din Voluntari.
Vedeta TV si-a renovat casa si a instalat un sistem care sa-i securizeze curtea impotriva raufacatorilor.

Si asta nu este tot. Vedeta TV dezvaluie ca iubitul sau are si pistol

"Adrian (n.r iubitul Andreei Marin, Adrian Brancoveanu) are permis port arma. El poseda din punct de vedere legal o arma cu care se poate apara. Trebuie sa te poti apara in propria casa. Asta daca nu ii prinde cainele nostru, Rocky, inainte, de fundul pantalonilor. E mai bine sa nu te intalnesti cu el.

Cu aceasta renovare am schimbat usile, sunt securizate, la fel sunt ferestrele. E cu totul alt sistem. E foarte greu sa intri. O sa-i dezamagesc pe hoti, daca se asteapta sa gaseasca mare lucru inauntru.

Nu au reusit sa intre in casa, au venit degeaba. Noi ne perfectionam, o sa facem un sistem de securitate si mai bun. Nu doar in zona noastra se intampla, in general in ultimele luni se tot dau spargeri. S-au facut niste eliberari de dupa gratii mai devreme decat trebuia", a spus vedeta tv la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Saptamna trecuta, hotii au intrat in casa Andreei Marin, insa s-au speriat de alarma declansata si au fugit inainte sa faca pagube.

Nu este prima data cand vedeta tv are parte de un eveniment de genul acesta. In 2015, hotii au reusit sa intre in vila Andreei Marin si sa fure bunuri de valoare.

ado.slave('adoceanrondmqmrmjjp', {myMaster: 'yqOQusPcN7YpK8epoz4PHfp1DXzLrae0w.7FUS25ohX.g7' });