Andreea Marin nu-și lasă fiica să joace în filmul Liceenii. Reacția categorică a vedetei TV

Miercuri, 26 Octombrie 2022, ora 11:47
11014 citiri
Andreea Marin nu-și lasă fiica să joace în filmul Liceenii. Reacția categorică a vedetei TV
Andreea Marin. Foto: Facebook / Andreea Marin

Andreea Marin nu este de acord ca fiica sa să joace în filmul Liceenii.

Irina Margareta Nistor a anunțat vineri, 21 octombrie, că va apărea o nouă serie a filmului Liceenii în care vor juca copilul lui Ștefan Bănică junior și fiica Andreei Marin.

”Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a declarat criticul de film într-o emisiune la radio, potrivit bucurestifm.ro.

Andreea Marin s-a enervat la culme când a aflat despre acest anunț și a negat categoric prezența fiicei sale în film.

”Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat Andreea Marin, pentru fanatik.

Liceenii este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru. Filmul prezintă povestea de dragoste dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică Jr.) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu). Idila lor trece prin multe încercări.

Filmul se află pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile potrivit unui comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#Andreea Marin, #Andreea Marin Facebook, #liceeni, #Film, #Stefan Banica , #Stefan Banica