8 martie la vedete - Andreea Marin, despre ingerul sau pazitor: Era cu 4 ani mai tanara decat sunt eu azi

Duminica, 08 Martie 2015, ora 19:14
13745 citiri
8 martie la vedete - Andreea Marin, despre ingerul sau pazitor: Era cu 4 ani mai tanara decat sunt eu azi
Foto: Facebook/Andreea Marin

Ziua Internationala a Femeii a fost un prilej pentru ca vedetele sa-si aminteasca de mamele lor, unele plecate dintre cei vii.

Este cazul Andreei Marin, care a postat pe o retea sociala un mesaj "de suflet", indemandu-i pe toti sa le pretuiasca pe cele care le-au dat viata.

"Pe Mama, intotdeauna mi-o voi aminti tanara, asa cum era si-a ramas in amintirea mea... Era cu 4 ani mai tanara decat sunt eu azi, cand a devenit ingerul meu pazitor...", a scris pe Facebook Andreea Marin.

"Daca mama ta e inca langa tine, pretuieste-o! Daca cea care citeste aceste randuri e femeie sau mama, atunci: la multi ani, suflet drag! Un 8 Martie asa cum il meriti!", a incheiat Andreea Marin postarea.

Andreea Balan a facut repetitii intreaga zi, nefacand mare caz de aceasta zi. "Eu azi am facut repetitii toata ziua cu echipa mea minunata si diseara fac super show in Craiova", a scris pe Facebook Andreea Balan.

Mesajul Andreei Esca pe Facebook, de Ziua Femeii, a fost unul simplu:"La multi ani, doamnelor!".

"Pentru mine, ziua de 8 martie este in primul rand Ziua Mamei, ziua in care ii multumesc, o data in plus, pentru toata grija pe care mi-a purtat-o. Iar daca atunci cand eram mica ii ofeream felicitari facute la scoala, astazi consider ca e timpul sa-mi arat dragostea intr-un alt mod.

Cred ca a iubi pe cineva inseamna in primul rand sa ai grija de acea persoana, asa ca m-am gandit sa-i ofer mamei de 8 martie un set complet de analize. Grija pentru sanatatea ei va fi cadoul meu pentru ea anul acesta. Simt cumva ca, odata cu trecerea anilor, schimbam rolurile", a scris, tot din suflet, Laura Cosoi pe blogul sau, unde a postat si o fotografie cu mama sa.

Tot catre mama isi indreapta gandurile si cantareata Alessia, care a postat pe Facebook, la randul sau, un mesaj: "La multi ani, MAMA, te iubesc si iti multumesc pentru tot. La multi ani tuturor mamelor si femeilor din lume!!!".

Pe Facebook Alessia a postat si un instantaneu cu mama sa.

Tot pe Facebook Andra a postat un mesaj scurt si cuprinzator: "Va iubesc, mamelor, si la multi ani pentru toate femeile de 8 martie! Sa fim fericite!".

"La multi ani celei care mi-a dat viata si tuturor femeilor din lume! 8 Martie sa va umple sufletul de caldura primaverii! Va imbratisez cu drag!", este mesajul Laviniei Pirva postat pe aceeasi retea sociala.

"La Multi Ani de ziua femeii! Sa fim iubite si rasfatate de ziua noastra", este mesajul poztiv si optimist al Xoniei pe Facebook.

Felicitari de 8 martie: Ponta si Iohannis dau tonul cu urari virtuale (Video)

Intr-o cu totul alta nota ureaza "La multi ani!" femeilor chef Florin Dumitrescu, acesta alegand sa posteze o fotografie modificata pe calculator, in care figura sa e inlocuita, de cea a lui Sylvester Stallone.

Mai sobru, tot pe Facebook Stefan Banica le ureaza tuturor femeilor: "La multi ani, doamnelor si domnisoarelor, sa fiti sanatoase, iubite si fericite!"

Pe Facebook, Iulia Albu pare sa fi devenit brusc "siropoasa", dar nu e cazul: "La multi ani fete, femei si mamici! Sa ne bucuram de soare, frumosul ce ne inconjoara si lucrurile mici pe care atat de des le apreciem mult prea tarziu".

Fashion editorul tine insa sa sublinieze: "Nu, nu am devenit brusc siropoasa", dand asigurari ca nu i-a scazut "nivelul normal al sarcasmului".

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Andreea Marin mama, #Andreea Marin 8 martie, #Andreea Marin Facebook, #vedete urari 8 martie, #vedete Ziua femeii, #vedete mame poze , #stiri Andreea Marin