Andreea Bălan, acuzații uluitoare la adresa fostului soț: ”Nu e prima oară când vine beat!” Iubita lui George Burcea a reacționat imediat

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 10:42 7864 citiri
Andreea Bălan

Cântăreața Andreea Bălan (38 de ani) a făcut o serie de declarații dure la adresa fostului soț, George Burcea, actorul cu care artista are două fetițe.

Astfel, printr-un mesaj pe rețelele sociale, Andreea Bălan a susținut că George Burcea a venit sub influența băuturilor alcoolice la locuința sa, pentru a le vizita pe cele două micuțe asupra cărora cei doi dețin custodie comună.

”Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă, deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri, și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte, mai ales despre mine. Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a menționat Andreea Bălan.

În scandal a intervenit și Viaviana Sposub, actuala iubită a lui George Buurcea.

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată” ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!”, a ținut să afirme Viviana Sposub, tot în mediul virtual.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com