Ce spune Andrea Compagno despre transferul la FCSB. Mesajul transmis lui Adrian Mititelu

Marti, 30 August 2022, ora 18:09 3090 citiri
Andrea Compagno. Foto: Facebook / FCSB

Atacantul italian Andrea Compagno a mulţumit conducerii clubului de fotbal FC U Craiova pentru că a fost de acord cu transferul său la FCSB, ceea ce a numit "un pas important în carieră".

"Sunt foarte fericit că sunt aici, le mulţumesc celor de la Craiova că au permis acest pas important în cariera mea. Sper ca în curând să încep să joc şi de mâine să începem să câştigăm. Acum sunt la FCSB şi trebuie să mă gândesc la câştigarea campionatului. Toată lumea vrea să câştige. Eu sunt pregătit să joc încă de mâine dar nu este treaba mea dacă voi juca", a declarat Compagn

Italianul a spus că nu s-a simţit impresionat de suma de 1,5 milioane de euro pe care FCSB a plătit-o pentru transferul său: "Eu nu mă gândesc la suma de transfer, mă gândesc la ceea ce voi face pe teren. Pe teren nu merg milioanele, ci jucătorii. Eu mă gândesc doar la ceea ce îmi cere antrenorul, nu la presiune, pentru a ajuta coechipierii".

FCSB va întâlni formaţia Farul Constanţa, miercuri, de la ora 22:00, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a 8-a a Superligii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0