„Specialiste” în operații estetice, ridicate de polițiști. Cele două femei făceau intervenții chirurgicale fără să aibă studii în domeniu

Miercuri, 26 Ianuarie 2022, ora 09:22 3101 citiri
O femeie de 43 de ani și fiica sa, de 24 de ani, sunt cercetate penal după ce s-a descoperit că fac operații estetice fără a avea calificările cerute în domeniu FOTO Pixabay

O femeie de 43 de ani și fiica sa, de 24 de ani, sunt cercetate penal după ce s-a descoperit că fac operații estetice fără a avea calificările cerute în domeniu. Femeia de 43 de ani a fost reținută.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov fac cercetări într-un dosar de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

„În fapt, în perioada iulie 2018 - ianuarie 2022, 2 femei, mamă și fiică, în vârstă de 43 și respectiv 24 de ani, ar fi efectuat anumite activități de estetică medicală, prin folosirea unor substanțe specifice, fără a deține atestate de studii, care să le conferă o astfel de competență și fără a declara organelor fiscale veniturile obținute în urma activităților prestate.

La percheziții, polițiștii de la Economic au descoperit și indisponibilizat 5 aparate electronice, care ar fi fost folosite de persoanele respective, în activitățile de estetică medicală”, a anunțat IPJ Ilfov.

Potrivit polițiștilor, femeia de 43 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate cu tânăra de 24 de ani în libertate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News