Anca Dragu, despre o posibila remaniere a ministrilor USRPLUS: "Stam la masa deschisi sa discutam despre performantele ministrilor"

Sambata, 10 Iulie 2021, ora 14:22 1963 citiri
Presedintele Senatului a afirmat ca nu doreste sa apara o situatie de surpriza FOTO Facebook / Anca Dragu

Presedintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat, sambata, 10 iulie, ca performanta ministrilor USR-PLUS este buna, dar premierul va face o evaluare si, in cazul in care este o zona care nu functioneaza, se discuta in coalitie despre inlocuirea acelui ministru.

Presedintele Senatului a afirmat ca nu doreste sa apara o situatie de surpriza peste noapte.

Anca Dragu a fost intrebata sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, daca considera posibil ca un ministru USR-PLUS sa fie remaniat.

"Ceea ce am discutat la nivelul coalitiei este ca va fi o evaluare, este normal ca premierul sa aiba evaluarea activitatii ministrilor si daca se considera ca o zona indiferent de la care din partenerii de coalitie nu functioneaza bine, sa discutam si sa se decida inlocuirea ministrului. Obiectivul nostru al coalitiei este ca aceasta coalitie sa performeze. Stam la masa deschisi sa discutam despre performantele ministrilor. La acest moment din afara cum se vede performanta ministrilor USR-PLUS este una buna, dar asta trebuie discutat. Cu siguranta nu vrem sa avem o situatie de surpriza peste noapte", a declarat Anca Dragu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News