Boagiu: Avem obligatia sa aparam democratia pusa in periocol de USL si Ponta

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 11:57762 citiri
Boagiu: Avem obligatia sa aparam democratia pusa in periocol de USL si Ponta
Foto: Arhiva

Anca Boagiu, fostul ministru al Transporturilor, care candideaza sambata pentru o functie de vicepresedinte al PDL, a declarat ca noua conducere a Partidului Democrat Liberal va avea obligatia de a apara democratia care este pusa in pericol de Uniunea Social Liberala si de Victor Ponta.

"Am trecut printr-o perioada foarte grea. Avem obligatia sa aparam democratia care este pusa in pericol din cauza USL si a lui Victor Ponta si sa aparam stabilitatea economica dobandita datorita masurilor pe care le-am luat. Este o conducere care are o sarcina la fel de grea ca si cea anteriora.

Avem un dublu rol si e mult mai important. Pe langa apararea reformelor, avem sarcina de a apara democratia. Avem un premier care plagiaza, care ne-a facut mai mult rau intr-o saptamana decat am fi putut sa ne facem singuri in 50 de ani", a declarat Boagiu, sambata, la Digi 24.

Aceasta sustine ca PSD si mai ales Ponta culeg laurii muncii depuse de PDL in toti anii in care a fost la Guvernare.

PDL isi alege noua conducere - Blaga cere demisia lui Ponta

"Ponta fura munca fostului Guvern. Pentru ca in spate sunt ani de munca si de reforma", a adaugat fostul ministru.

Referitor la faptul ca premierul a fost felicitat la Bruxelles pentru modul in care au decurs lucurile in Romania in ultima perioada, Boagiu s-a aratat indignata de ceea ce s-a intamplat.

"Sa te intorci triumfator pe munca altuia dupa ce ai furat si dreptul presedintelui nu face altceva decat sa consolideze imaginea unui premier care nu ne face cinste. Doar PDL mai lupta impotriva acestui atac la democratie si atac la economia roamneasca", a conchis aceasta.

Boagiu este prezenta la Palatul Parlamentului unde se desfasoara conventia PDL pentru alegerea conducerii partidului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News