Anca Boagiu: Multi liberali ar putea intra in miscarea lui Ungureanu

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 22:38
3978 citiri
Anca Boagiu: Multi liberali ar putea intra in miscarea lui Ungureanu
Foto: Romania TV

Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu, a declarat, miercuri seara, ca PDL sustine miscarea politica pe care premierul Mihai Razvan Ungureanu ar putea s-o infiinteze, deoarece este nevoie de o astfel de formatiune in Romania.

"Miscarea lui Ungureanu ar putea fi o constructie de centru-dreapta pe care noi o sustinem. Trebuie sa exista cineva care sa coaguleaza aceste forte, mai ales ca se poate ca sa foarte multi din PNL care sa intre in miscarea premierului, ca si din alte partide", a mentionat Anca Boagiu, la Romania TV.

"PDL ar trebui sa convinga ca Romania are nevoie de aceasta miscare, iar primul-ministru sa ne convinga ca el merita sa conduca acest partid", a completat aceasta.

De asemenea, Boagiu a spus ca nu va trece motiunea impotriva Guvernului Ungureanu pentru ca nu exista numarul de voturi, iar din partea USL nu e un mare apetit ca sa treaca, deoarece nu sunt pregatiti pentru guvernare.

"Alarmant este ca astfel de scandaluri, cand se nasc acest gen de evenimente, au un impact asupra economiei. Herman van Rompuy (presedintele Consililului European - n.red) a spus ca Romania si-a facut treaba, suntem pe calea corecta pe plan extern. Trebuie sa renuntam sa mai gandim ca suntem o insula si sa ne gandim in context european. E important cum descurajam mediul de afaceri si investitorii", a opinat Anca Boagiu.

Van Rompuy vede o crestere de 4% in Romania, in 2014

De asemenea, ea a spus ca nu ii mai pasa de tradatorii din partid si ca PDL-ul este mai preocupat de viitorul Romaniei.

"Daca atat au valorat traseistii, asta li se intampla, au tradat pentru butoiul de miere de la PSD, altii din interese financiare sau pentru ca stiau ca nu vor mai castiga alegerile. Noi nu i-am luat pe traseisti, au venit singuri. Singurii care ii pot sanctiona sunt cei care voteaza", a continuat Anca Boagiu.

"USL chiar are chef sa-si asume responsabilitatile asumate de acest guvern? E dispus sa-si asume pierderi electorale, cum a facut PDL, pentru ca sa continue reformele? Eu nu am auzit de la Opozitie decat 'jos Traian Basescu, 'jos PDL', 'igienizarea PDL'", s-a intrebat, retoric, vicepresedintele PDL.

Anca Boagiu a spus ca reintrgirea salariilor bugetarilor a fost un angajament luat de la bun inceput, iar raspunsul trebuie sa il dea guvernul actual.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Boagiu PNL miscare Ungureanu, #Boagiu PDL Ungureanu, #Boagiu motiune cenzura Ungureanu, #Boagiu plecari PDL , #PDL