Scandal uriaș la Cincinnati cu adversara Simonei Halep în prim-plan. Rusoaica a fost deranjată de o ucraineancă VIDEO

Marti, 16 August 2022, ora 16:22 12127 citiri
Anastasia Potapova

Anastasia Potapova (54 WTA), adversara Simonei Halep în primul tur al turneului de la Cincinnati, meci programat în noaptea de marți spre miercuri, e în centrul unui scandal uriaș iscat în timpul meciului din calificări cu compatrioata Anna Kalinskaia.

Anastasia Potapova a fost învinsă de Kalinskaia, scor 5-7, 1-6, intrând însă ulterior pe tablou ca ”lucky loser” după retragerea adversarei inițiale a Simonei Halep, Karolina Muchova.

Meciul Potapova - Kalinskaia a fost marcat însă de un eveniment care i-a pus la grea încercare pe organizatori, aceștia luând o decizie controversată.

Mai precis, în timpul confruntării, cele două rusoaice au remarcat în tribună o spectatoare, pe nume Lola, care urmărea în liniște meciul, înfășurată într-un steag ucrainean.

Cel mai probabil la rugămintea ambelor rusoaice, arbitra de scaun a fost nevoită să intervină și să-i transmită ucrainencei că nu este ok ceea ce face. În schimb, aceasta a replicat că invadarea unei țări nu este ok.

În cele din urmă, invocând dimensiunea mult prea mare a steagului față de specificațiile din regulament, organizatorii au reușit s-o evacueze din tribune pe ucraineancă, stârnind însă numeroase proteste și critici pe rețelele sociale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News