”Stop joc, să înceapă dansul!” De ziua ei, Anamaria Prodan a primit cadou un dosar penal. Fotografiile nud care au declanșat scandalul FOTO

Vineri, 17 Decembrie 2021, ora 19:19 4229 citiri
Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan, care la 17 decembrie a împlinit vârsta de 49 de ani, a publicat în spațiul virtual dovada faptului că s-a deschis un dosar penal pe numele lui Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin scandal de divorț.

După ce a petrecut la Dubai în compania prietenilor apropiați, Anamaria Prodan a primit un ”cadou” de la avocați, care au înregistrat la Judecătoria Buftea un dosar prin care impresara vrea ca Laurențiu Reghecampf să răspundă penal pentru violarea vieții private.

Este vorba despre acele fotografii nud cu Anamaria Prodan apărute în presă fără acordul impresarei.

„STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea...aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN (THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

”Să înceapă dansul!”, a mai scris Anamaria Prodan în secțiunea Story, referindu-se la același subiect.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News