Laurențiu Reghecampf a dat, dar a și luat. Antrenorul, cu ochiul vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan FOTO

Sambata, 24 Septembrie 2022, ora 00:28
14670 citiri
Laurențiu Reghecampf a dat, dar a și luat. Antrenorul, cu ochiul vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan FOTO
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Foto: Instagram / anamariaprodan

S-a lăsat cu dosare penale după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul ar fi ieșit destul de șifonat din conflict, având un ochi vânăt.

Scandalul dintre cei doi s-ar fi iscat după ce tehnicianul ar fi venit la vila pe care o dețin amândoi în Snagov ca să-și vadă copilul pe care-l au împreună.

Anamaria Prodan a refuzat acest lucru, iar de aici a degenerat totul.

Din câte se pare antrenorul s-ar fi ales cu dosar penal după această bătăie.

POZE CU ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF DUPĂ BĂTAIE SUNT AICI

"Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas!

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă!

M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea. Am încercat sa-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat!

Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gat! A dat în prietenul meu, eu ce să fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal . Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție", a declarat Anamaria Prodan pentru realitatea.net.

Poliția a emis două ordine de protecție în acest caz.

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”, a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât şi femeii respective.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe”, a fost comunicatul dat de Poliție.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit după 15 ani de relație. Cei doi se judecă în continuare în procesul de divorț.

Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Alianţa Pfizer-BioNTech a fost dată în judecată, joi, 25 aprilie, de grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK), care acuză că cele două companii i-au încălcat patentele asociate...
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 1, a decis să părăsească echipa Observator, unde a activat în ultimii 4 ani. Conform Cancan.ro, Laura Nureldin a...
#Anamaria Prodan, #Anamaria Prodan Reghecampf, #divort, #scandal , #stiri Anamaria Prodan
Comentarii
Poza zack50
zack50
rank 4
S
SebumFrankendoctorstein
rank 1
Eeeee....muuuoondeeniiismee....domneeee...așa e winerru ruumann.