Imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Cei doi își împart pumni în plină stradă VIDEO

Sambata, 24 Septembrie 2022, ora 15:21 21298 citiri
Bătaie Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Foto: Facebook / Simona Halep

Au apărut imagini cu bătaie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Cei doi s-au luat la pumni vineri seara, la Snagov și au ajuns la poliție, unde s-au emis două ordine de protecție și s-au deschis două dosare penale.

Realitatea Plus a difuzat imaginile cu bătaia dintre antrenor și impresară.

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit după ce antrenorul a dorit să-și vadă fiul pe care-l au împreună.

Bătaia Anamaria Prodan- Reghecampf. Sursa video: Youtube / Realitatea locală

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”, a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât şi femeii respective.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe”, a fost comunicatul dat de Poliție.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News